Categorie:Sponsors

Deze pagina biedt een overzicht van de sponsors van KGV. Wanneer u KGV wilt spoonsoren, op wat voor manier dan ook, nodigen wij u vriendelijk uit contact met ons op te nemen.

Een van de criteria waaraan een hoofdwoord moet voldoen om opgenomen te mogen worden in deze encyclopedie is dat het onderwerp van het hoofdwoord geen commercieel doel mag nastreven. Wanneer U vindt dat er een belangrijk onderwerp gemist wordt in deze encyclopedie omdat dat hoofdwoord door dit criterium niet is opgenomen, kan voor 2 Euro per maand dit onderwerp wel opgenomen worden.

Op het moment dat u bereid bent dit bedrag maandelijks (of jaarlijks met 1 maand korting) aan KGV over te maken bepaalt u voor een volledige pagina de inhoud. Die pagina wordt dan opgenomen in de categorie Sponsoring. Een voorbeeld van een (sobere) invulling van een gesponsorde pagina vindt u hier. Een overzicht van huidige sponsors vindt u hier.De kleine lettertjes:

  • KGV behoudt zich het recht voor sponsoring door organisaties, bedrijven of personen te weigeren
  • KGV mag de aangeleverde gegevens (tekst en fotomateriaal) aanpassen, zulks ter beoordeling van KGV
  • Het aanbieden van gegevens door de sponsor of KGV is gebonden aan de afspraken tussen KGV en de hostende partij http://www.webreus.nl.

Pagina’s in categorie "Sponsors"

Deze categorie bevat de volgende 2 pagina’s, van in totaal 2.