KGV:Activiteiten

De activiteiten van KGV zijn op de vingers van 1 hand te tellen:

2008

In de maand october wordt een aantal uniformen tentoongesteld die verhalen van de manier waarop sommige beroepsgroepen zich aan de buitenwereld tonen. Het beschikbare fotomateriaal wordt binnenkort hier getoond.

2006

Mei staat bij de Openbare Bibliotheek in het teken van Nieuwe Media. Een on-line encyclopedie is zo'n nieuw medium. De hele maand staat in de hal een vitrine. Deze hebben wij gevuld met voorwerpen en stukjes encyclopedie. De vitrine en standaard er achter is rijkelijk gevuld met de rode-witte kaartjes: Meer weten? KGV.NL.

Op 30 mei en 31 mei verzorgt KGV een Workshop: Inleiding in de Encyclopedie. 30 mei is 's avonds voor volwassenen en 31 mei is 's middags voor kinderen tussen 9 en 15.
De gehele maand juni is er een vlaggenparade in de Bibliotheek. KGV heeft bij diverse verenigingen vlaggen en kaarten verzameld. Deze zijn aangevuld met objecten uit eigen collectie en staan nu tentoongesteld in de Bibliotheek. Het geheel is aangevuld met enkele landkaarten. Onderstaande afbeeldingen tonen in sommige situaties ook de achterkant van een banier die op de tentoonstelling niet zichtbaar is. Een beschrijving van alle getoonde objecten is ter plekke beschikbaar. Een uitgebreidere versie in pdf-formaat staat hier klaar.

2005

Heemkundemarkt

2003

Heemkundemarkt