KGV:Genealogie

Van onderstaande personen (de lijst wordt handmatig bijgehouden)) is een stamboom in het formaat GedCom beschikbaar. Op de pagina van de betreffende persoon is een afbeelding van die stamboom te zien. Wanneer je klikt op de GedCom link wordt waarschijnlijk het bestand in je browser geopend. Je kunt twee dingen doen:

  • Je klikt op de GedCom link. De geopende pagina bewaar je als textbestand met de extensie ged. Deze kun je nu importeren in je favoriete Genealogie programma.
  • Je klikt met de rechtermuistoets op de GedCom link. In het menu dat dan tevoorschijn komt komt (IE, Mozilla, Firefox, etc) kies je voor bewaren als. Als dit voltooid is, kun je het GedCom bestand openen in je favoriete Genealogie programma.

Van een aantal personen is een stamboom opgenomen in een wikipedia-zusterproject: http://nl.rodovid.org. Dit zusterproject is verkozen boven http://www.wikitree.org (ook een zusterproject) vanwege de grafische mogelijkheden binnen dat project. De personen waarvan een genealogisch overzicht aldaar is opgenomen staan vermeld in de categorie: categorie:Kgv:Genrodovid

Inhoud

A

H