Balla Zietsóng: verschil tussen versies

(Edities)
(Edities)
Regel 6: Regel 6:
  
 
==Edities==
 
==Edities==
===2004===
+
;2004
De zitting op [[7 februari]] wordt muzikaal ondersteund door de Balla Balla Band ([[Borderline]]). Een van de optredende artiesten is [[Wouters, Wim]].
+
De zitting op [[7 februari]] wordt muzikaal ondersteund door de Balla Balla Band ([[Borderline]]) en [[LKP]]. Een van de optredende artiesten is [[Wouters, Wim]].
  
===2006===
+
;2006
 
[[Afbeelding:balla20050723-100_0860.jpg|thumb]]
 
[[Afbeelding:balla20050723-100_0860.jpg|thumb]]
In de aanloop naar de uitvoering op [[11 februari]] wordt tijdens een speciale [[Couleur Locale]] in het [[stadspark]] tijdens het [[WMC]] [[2005]] een fotobord onthuld. Dit bord met diverse Kerkraadse onderwerpen er op geschilderd is ontworpen en gemaakt door Walter Bisscheroux en staat tijdens het [[WMC]] in de [[Niersprinkstraat]] ter hoogte van de Etos. Alle kaarten worden tijdens een ludieke activiteit in 20 minuten verkocht.
+
In de aanloop naar de uitvoering op [[11 februari]] wordt tijdens een speciale [[Couleur Locale]] in het [[stadspark]] tijdens het [[WMC]] [[2005]] een fotobord onthuld. Dit bord met diverse Kerkraadse onderwerpen er op geschilderd is ontworpen en gemaakt door Walter Bisscheroux en staat tijdens het [[WMC]] in de [[Niersprinkstraat]] ter hoogte van de Etos. Alle kaarten worden tijdens een ludieke activiteit in 20 minuten verkocht. De muzikale ondersteuning is wederom van [Borderline]] en [[LKP]].
  
 
Tijdens de zitting presenteert het Dieter Thomas Heck ensemble een alternatieve versie van het Kerkraadse volkslied: [http://www.kgv.nl/download/dieterthomasheck-oskirchroa.ogg Os Kirchroa].
 
Tijdens de zitting presenteert het Dieter Thomas Heck ensemble een alternatieve versie van het Kerkraadse volkslied: [http://www.kgv.nl/download/dieterthomasheck-oskirchroa.ogg Os Kirchroa].
===2008===
+
 
Op 18 januari vindt deze editie plaats in het [[Sjtaaterhoes]] aan de [[Schaesbergerstraat]]. De voorverkoop vindt plaats op [[30 december]] [[2007]].
+
;2008
 +
Op [[18 januari]] vindt deze editie plaats in het [[Sjtaaterhoes]] aan de [[Schaesbergerstraat]]. De voorverkoop vindt plaats op [[30 december]] [[2007]]. De muzikale ondersteuning is nu van [['t Jód tsimmer]] en [[LKP]].
 +
 
 +
;2010
 +
Op [[30 januari]] wordt de zietsóng voor de vierde keer gehouden. Ook deze vindt plaats in het [[Sjtaaterhoes]]. Huisbands zijn wederom [['t Jód tsimmer]] en [[LKP]].
 
[[category:B]]
 
[[category:B]]
 
[[category:Carnavalsactiviteit]]
 
[[category:Carnavalsactiviteit]]
 
[[category:Carnavalsverenigingen]]
 
[[category:Carnavalsverenigingen]]

Versie van 9 dec 2009 om 22:21

Voorkant affiche

Alternatieve Carnavalszitting.

Algemeen

De zitting wordt voor het eerst gehouden op 7 februari 2004 in het Gemeenschapshuis Heilust. De volgende uitvoering staat gepland in datzelfde Gemeenschapshuis voor 11 februari 2006. Initiatiefnemer is Moon Peerboom, Van de Weijer, Loek, Wiel Dederen, Walter Bisscheroux en Tjeu Sauren.

Edities

2004

De zitting op 7 februari wordt muzikaal ondersteund door de Balla Balla Band (Borderline) en LKP. Een van de optredende artiesten is Wouters, Wim.

2006
Balla20050723-100 0860.jpg

In de aanloop naar de uitvoering op 11 februari wordt tijdens een speciale Couleur Locale in het stadspark tijdens het WMC 2005 een fotobord onthuld. Dit bord met diverse Kerkraadse onderwerpen er op geschilderd is ontworpen en gemaakt door Walter Bisscheroux en staat tijdens het WMC in de Niersprinkstraat ter hoogte van de Etos. Alle kaarten worden tijdens een ludieke activiteit in 20 minuten verkocht. De muzikale ondersteuning is wederom van [Borderline]] en LKP.

Tijdens de zitting presenteert het Dieter Thomas Heck ensemble een alternatieve versie van het Kerkraadse volkslied: Os Kirchroa.

2008

Op 18 januari vindt deze editie plaats in het Sjtaaterhoes aan de Schaesbergerstraat. De voorverkoop vindt plaats op 30 december 2007. De muzikale ondersteuning is nu van 't Jód tsimmer en LKP.

2010

Op 30 januari wordt de zietsóng voor de vierde keer gehouden. Ook deze vindt plaats in het Sjtaaterhoes. Huisbands zijn wederom 't Jód tsimmer en LKP.