Balla Zietsóng: verschil tussen versies

k (Balla Zietsong verplaatst naar Balla Zietsóng: typo)
Regel 19: Regel 19:
  
 
;2010
 
;2010
Op [[7 februari]] wordt de zietsóng voor de vierde keer gehouden. Ook deze vindt plaats in het [[Sjtaaterhoes]]. Huisbands zijn wederom [['t Jód tsimmer]] en [[LKP]]. De voorverkoop vindt plaats op [[3 januari]] [[2010]]
+
Op [[6 februari]] wordt de zietsóng voor de vierde keer gehouden. Ook deze vindt plaats in het [[Sjtaaterhoes]]. Huisbands zijn wederom [['t Jód tsimmer]] en [[LKP]]. De voorverkoop vindt plaats op [[3 januari]] [[2010]]
 
[[category:B]]
 
[[category:B]]
 
[[category:Carnavalsactiviteit]]
 
[[category:Carnavalsactiviteit]]
 
[[category:Carnavalsverenigingen]]
 
[[category:Carnavalsverenigingen]]

Versie van 25 jan 2010 om 11:13

Voorkant affiche

Alternatieve Carnavalszitting.

Algemeen

De zitting wordt voor het eerst gehouden op 7 februari 2004 in het Gemeenschapshuis Heilust. Initiatiefnemer is Moon Peerboom, Van de Weijer, Loek, Wiel Dederen, Walter Bisscheroux en Tjeu Sauren.

Edities

2004

De zitting op 7 februari wordt muzikaal ondersteund door de Balla Balla Band (Borderline) en LKP. Een van de optredende artiesten is Wouters, Wim. De lokatie is Gemeenschapshuis Heilust.

2006
Balla20050723-100 0860.jpg

In de aanloop naar de uitvoering op 11 februari wordt tijdens een speciale Couleur Locale in het stadspark tijdens het WMC 2005 een fotobord onthuld. Dit bord met diverse Kerkraadse onderwerpen er op geschilderd is ontworpen en gemaakt door Walter Bisscheroux en staat tijdens het WMC in de Niersprinkstraat ter hoogte van de Etos. Alle kaarten worden tijdens een ludieke activiteit in 20 minuten verkocht. De muzikale ondersteuning is wederom van [Borderline]] en LKP. De lokatie is Gemeenschapshuis Heilust.

Tijdens de zitting presenteert het Dieter Thomas Heck ensemble een alternatieve versie van het Kerkraadse volkslied: Os Kirchroa.

2008

Op 18 januari vindt deze editie plaats in het Sjtaaterhoes aan de Schaesbergerstraat. De voorverkoop vindt plaats op 30 december 2007. De muzikale ondersteuning is nu van 't Jód tsimmer en LKP.

2010

Op 6 februari wordt de zietsóng voor de vierde keer gehouden. Ook deze vindt plaats in het Sjtaaterhoes. Huisbands zijn wederom 't Jód tsimmer en LKP. De voorverkoop vindt plaats op 3 januari 2010