Frickley Colliery Band: verschil tussen versies

Regel 1: Regel 1:
Dit is een Engelse band uit [[wikipedia:en:Yorkshire|Yorkshire]], die in [[1950]] op uitnodiging van twee harmoniën ([[Harmonie St. Pancratius]], [[Harmonie St. Aemiliaan]]) in [[Kerkrade]] concerteert. De volledige naam van het gezelschap is sinds [[1923]] Carlton Main Frickley Colliery Band. Het verzoek tot organisatie van het concert wordt door de hoofdorganisator eerst gericht aan het gemeentebestuur van [[Heerlen]]. Deze schuift het verzoek door naar [[Kerkrade]], die het in handen geeft van de genoemde harmonieën. Het is dit concert in het [[Mucherveld]] dat de aanleiding is tot het organiseren van het [[WMC]].
+
Dit is een Engelse band uit {{nl|Yorkshire}}, die in [[1950]] op uitnodiging van twee harmoniën ([[Harmonie St. Pancratius]], [[Harmonie St. Aemiliaan]]) in [[Kerkrade]] concerteert. De volledige naam van het gezelschap is sinds [[1923]] Carlton Main Frickley Colliery Band. Het verzoek tot organisatie van het concert wordt door de hoofdorganisator eerst gericht aan het gemeentebestuur van [[Heerlen]]. Deze schuift het verzoek door naar [[Kerkrade]], die het in handen geeft van de genoemde harmonieën. Het is dit concert in het [[Mucherveld]] dat de aanleiding is tot het organiseren van het [[WMC]].
  
 
Zie ook: [http://www.carltonmain.co.uk/ hun website]
 
Zie ook: [http://www.carltonmain.co.uk/ hun website]

Versie van 25 feb 2007 om 10:56

Dit is een Engelse band uit Yorkshire, die in 1950 op uitnodiging van twee harmoniën (Harmonie St. Pancratius, Harmonie St. Aemiliaan) in Kerkrade concerteert. De volledige naam van het gezelschap is sinds 1923 Carlton Main Frickley Colliery Band. Het verzoek tot organisatie van het concert wordt door de hoofdorganisator eerst gericht aan het gemeentebestuur van Heerlen. Deze schuift het verzoek door naar Kerkrade, die het in handen geeft van de genoemde harmonieën. Het is dit concert in het Mucherveld dat de aanleiding is tot het organiseren van het WMC.

Zie ook: hun website