IBBO: verschil tussen versies

k (Bot: Adding category I/Book)
 
Regel 1: Regel 1:
 
onderwijsinstellig,
 
onderwijsinstellig,
  
Deze organisatie voor primair- en voortgezet onderwijs is in een vooralsnog onbekende periode gevestigd in de [[Marktstraat]] op nr. 237.
+
Deze organisatie voor primair- en voortgezet onderwijs is in een vooralsnog onbekende periode gevestigd in de [[Marktstraat]] op nr. 27.
  
IBBO (Ik Ben Bewust Onderwijs) is een op spirituele leest geschoeide particuliere onderwijsvorm. Op een vooralsnog onbekende datum verhuist de school naar Geleen.
+
IBBO (Ik Ben Bewust Onderwijs) is een op spirituele leest geschoeide particuliere onderwijsvorm. Op een vooralsnog onbekende datum verhuist de school naar Geleen. De school wordt in [[2011]] opgericht door Gentille Boijmans<ref>Dagblad de Limburger dd 20180314 pg Regio 3</ref> ([[1955]]-[[0000]]). De eerste lokatie is in Vijlen.
  
 
==Verder==
 
==Verder==
 
*http://www.ibbo.eu/
 
*http://www.ibbo.eu/
 +
 +
{{reflist}}
  
 
[[Category:I]]
 
[[Category:I]]
 
[[Category:Onderwijsinstelling]]
 
[[Category:Onderwijsinstelling]]
 
[[Category:I/Book]]
 
[[Category:I/Book]]
 +
[[category:2011]]

Huidige versie van 14 mrt 2018 om 07:31

onderwijsinstellig,

Deze organisatie voor primair- en voortgezet onderwijs is in een vooralsnog onbekende periode gevestigd in de Marktstraat op nr. 27.

IBBO (Ik Ben Bewust Onderwijs) is een op spirituele leest geschoeide particuliere onderwijsvorm. Op een vooralsnog onbekende datum verhuist de school naar Geleen. De school wordt in 2011 opgericht door Gentille Boijmans[1] (1955-0000). De eerste lokatie is in Vijlen.

Verder

Referenties

Indien de bron van (delen van) bovenstaande informatie bekend is, is dit hier beneden vermeld.

  1. Dagblad de Limburger dd 20180314 pg Regio 3