Nazorg Hartpatiënten: verschil tussen versies

 
Regel 1: Regel 1:
 
Welzijnsorganisatie,
 
Welzijnsorganisatie,
  
Deze stichting organiseert wekelijks activiteiten in [[Kerkrade]] en Landgraaf voor hartpatiënten. Het betreft dan activiteiten als zwemmen, gymnastiek, thema-avonden en yoga. De stichting wordt in [[1984]]<ref>Op haar website (http://www.os-hats.nl/stichting.html) vermeldt zij op 20180123 een oprichtingsjaar van [[1987]]</ref> opgericht door Martin Deeder, [[Leon Bejas]] en Hein Ritt. Zij is ook bekend onder de naam [[Ós hats]].
+
Deze stichting organiseert wekelijks activiteiten in [[Kerkrade]] en Landgraaf voor hartpatiënten. Het betreft dan activiteiten als zwemmen, gymnastiek, thema-avonden en yoga. De stichting wordt in [[1984]]<ref>Op haar website (http://www.os-hats.nl/stichting.html) vermeldt zij op 20180123 een oprichtingsjaar van [[1987]]</ref> opgericht door Martin Deeder, [[Léon Bejas]] en Hein Ritt. Zij is ook bekend onder de naam [[Ós hats]].
  
  

Huidige versie van 24 jan 2018 om 07:56

Welzijnsorganisatie,

Deze stichting organiseert wekelijks activiteiten in Kerkrade en Landgraaf voor hartpatiënten. Het betreft dan activiteiten als zwemmen, gymnastiek, thema-avonden en yoga. De stichting wordt in 1984[1] opgericht door Martin Deeder, Léon Bejas en Hein Ritt. Zij is ook bekend onder de naam Ós hats.


Voorzitters

Referenties

Indien de bron van (delen van) bovenstaande informatie bekend is, is dit hier beneden vermeld.

  1. Op haar website (http://www.os-hats.nl/stichting.html) vermeldt zij op 20180123 een oprichtingsjaar van 1987