Willem: verschil tussen versies

k (Bot: Adding category W/Book)
 
(24 tussenliggende versies door 4 gebruikers niet weergegeven)
Regel 1: Regel 1:
Diverse onderwerpen zijn verbonden aan deze naam. Het belangrijkste is nog wel de steenkoolmijn  [[Willem-Sophia]]. Informatie over de drie koningen die Willem heten, staat hier beneden vermeldt.
+
Diverse onderwerpen zijn verbonden aan deze naam. Het belangrijkste is nog wel de steenkoolmijn  [[Willem-Sophia]]. Verwijzingen naar informatie over de drie koningen die Willem heten, staan hier beneden vermeld.
  
==Willem I==
+
*Koning [[Willem I]]
 +
*Koning [[Willem II]]
 +
*Koning [[Willem III]]
 +
*Steenkoolmijn [[Willem-Sophia|Willem]]
 +
*[[Handboogvereniging Willem Tell]]
  
==Willem II==
+
[[Category:W]]
 
+
[[Category:Bestuurder Nederland]]
==Willem III==
+
[[Category:W/Book]]
Hij wordt op [[23 November]] [[1890]] geboren uit het huwelijk van Koning [[Willem II]] en Anna  Paulowna. Op [[23 Januari]] [[1854]] geeft hij toestemming tot het oprichten van een Nederlands Meteorologisch Instituut. In [[1839]] huwt hij Sophia Frederika Mathilda von Wurttemberg. Uit dit huwelijk komen drie zonen. In [[1879]] huwt hij Adelheid Emma Wilhelmina Theresia waaruit Koningin  Wilhelmina geboren wordt.
 
 
 
 
 
[[category:W]] [[category:Personen]]
 

Huidige versie van 22 feb 2017 om 20:45

Diverse onderwerpen zijn verbonden aan deze naam. Het belangrijkste is nog wel de steenkoolmijn Willem-Sophia. Verwijzingen naar informatie over de drie koningen die Willem heten, staan hier beneden vermeld.